Keliakianuoret

Keliakianuoret

Keliakianuoret on Keliakialiiton alainen ryhmä, johon kuuluvat automaattisesti kaikki 16-28-vuotiaat keliakiayhdistysten jäsenet. Näiltä sivuilta löydät tietoa Keliakianuorten toiminnasta, keliakiasta ja sen kanssa pärjäämisestä niin normielämässä kuin ulkomaillakin, erityisesti nuorten näkökulmasta.

Keliakianuorten toimintaa pyörittää nuorisotoimikunta. Järjestämme erilaisia aktiviteettejä, ja tulevista tapahtumista tiedotetaan aina etusivullamme. Sieltä löytyvät myös tiedot, kuinka ilmoittautua eri tapahtumiin. Lisäksi paikallisissa keliakiayhdistyksissä järjestetään monenlaista toimintaa, joten kannattaa ottaa yhteyttä omaan keliakiayhdistykseen Heille voi lähettää myös tapahtumaideoita ja –vinkkejä.

Pidämme yllä itse näitä nettisivuja, toivottavasti etsimäsi tieto löytyy täältä! Jos sinulla jää jotain kysyttävää, meihin voi aina olla yhteydessä. Yhteystiedot löytyvät klikkaamalla vierestä löytyvää linkkiä.


Oletko SINÄ uusi toimikuntalainen?


Haussa uusia toimikuntalaisia kaudelle 2017


On jälleen se aika vuodesta, kun Keliakianuorten toimikunta suuntaa katseensa kohti ensi vuotta ja etsii uusia toimijoita joukkoonsa. Olitpa lahjakas sitten syömisessä, kirjoittamisessa, höpöttämisessä tai jossain muussa asiassa, on lahjoillesi varmasti käyttöä!
Toimikunnassa pääset vaikuttamaan, järjestämään sekä ennen kaikkea ideoimaan Keliakianuorten valtakunnallista toimintaa.

Vuosien varrella olemme mm. pyörittäneet kahvilaa, kirjoittaneet lehtijuttuja, maistelleet uutuustuotteita, osallistuneet markkinointivideoiden tekemiseen, tavanneet kansainvälisiä keliakianuoria konferensseissa ja leireillä sekä järjestäneet lukuisia erilaisia tapahtumia. Joka vuosi olemme kokeilleet jotain uutta.

Toimikuntalaiselta odotamme seuraavia ominaisuuksia:
- Olet 16-28-vuotias
- Olet osallistunut Keliakianuorten järjestämään tapahtumaan vähintään kerran
- Sinulta löytyy halua suunnitella ja järjestää mahtavimmista mahtavimpia tapahtumia ja tempauksia
- Toivot uusia kokemuksia ja mukavan mausteen ansioluetteloosi
- Pystyt osallistumaan ainakin pääsääntöisesti kokouksiin (n. 5 krt/vuosi), aktiiviseen keskusteluun myös kokousten ulkopuolella sekä tapahtumiin (n. 3krt/vuosi) ja niiden järjestämiseen.

Kokoukset ovat pääsääntöisesti Tampereella tai tapahtumien yhteydessä muualla Suomessa. Kokouspalkkioita tms. ei ole, mutta kokousten matkakulut korvataan.

Kirjoitathan rohkeasti vapaamuotoisen hakemuksen 1.12.2016 mennessä Keliakianuorten sähköpostiin: keliakianuoret a keliakialiitto.fi. Myös kysymyksiä saa esittää sähköpostitse. Ilmoitamme valinnoista kaikille hakijoille joulukuun aikana

Odottavin terveisin

Keliakianuorten toimikuntalaiset

Toimikuntaa 3

Facebook-logo Instagram-logo

hyppy