Keliakianuoret

Keliakianuoret

Keliakianuoret on Keliakialiiton alainen ryhmä, johon kuuluvat automaattisesti kaikki 16-28-vuotiaat keliakiayhdistysten jäsenet. Näiltä sivuilta löydät tietoa Keliakianuorten toiminnasta, keliakiasta ja sen kanssa pärjäämisestä niin normielämässä kuin ulkomaillakin, erityisesti nuorten näkökulmasta.

Keliakianuorten toimintaa pyörittää nuorisotoimikunta. Järjestämme erilaisia aktiviteettejä, ja tulevista tapahtumista tiedotetaan aina Ajankohtaista sivulla ja Facebookissa . Lisäksi paikallisissa keliakiayhdistyksissä järjestetään monenlaista toimintaa myös nuorille ja jos ei niin heitä voi kannustaa sellaista järjestämään. Tästä voit tutustua omaan keliakiayhdistykseen.

Toimimme aktiivisesti Facebookissa jossa tiedotamme ajankohtaisista asioista ja jokainen pääsee osallistumaan keskusteluun ja hyvien vinkkien jakamiseen. Koetamme myös pitää näitä nettisivuja ajantasalla, mutta parhaiten meidät tavoittaa facebook-sivuiltamme. Tietenkin voit olla meihin suoraan yhteydessä sähköpostin kautta. Olipa sinulla sitten kysyttävää, ideoita, reseptejä tai palautetta ota rohkeasti yhteyttä! keliakianuoret a keliakialiitto.fi


Facebook-logo Instagram-logo

Toimikuntaa 3


hyppy