Keliakianuoret

KELIAKIANUORET

Keliakianuoret on Keliakialiiton alainen ryhmä, johon kuuluvat automaattisesti kaikki 16-28-vuotiaat keliakiayhdistysten jäsenet.
Näiltä sivuilta löydät tietoa Keliakianuorten toiminnasta, keliakiasta ja sen kanssa pärjäämisestä niin normielämässä kuin ulkomaillakin, erityisesti nuorten näkökulmasta.

Keliakianuorten toimintaa pyörittää nuorisotoimikunta. Järjestämme erilaisia aktiviteettejä ja tulevista tapahtumista tiedotetaan aina Ajankohtaista sivulla, Facebookissa sekä Keliakialehden Keliakianuorten sivulla.
Lisäksi paikallisissa keliakiayhdistyksissä järjestetään monenlaista toimintaa myös nuorille ja jos ei niin heitä voi kannustaa sellaista järjestämään. Tästä voit tutustua omaan keliakiayhdistykseen.

Toimimme aktiivisesti Facebookissa ja Instagramissa, joissa tiedotamme ajankohtaisista asioista ja jokainen pääsee osallistumaan keskusteluun sekä hyvien vinkkien jakamiseen. Pidämme näitä nettisivuja ajan tasalla, mutta ajankohtaisimman tiedon saat Facebook-sivuiltamme. Meihin voi olla yhteydessä myös sähköpostin kautta. Olipa sinulla sitten kysyttävää, ideoita, reseptejä tai palautetta ota rohkeasti yhteyttä! keliakianuoret a keliakialiitto.fi

Ahvenanmaalla kesällä 2015
ahvenanmaa-ryhmäkuva

Himoksella keväällä 2017
yhteiskuvahimos.jpgSeuraa meitä!

Facebook: Keliakianuoret
Facebook-logo


Instagram: keliakianuoret
Instagram-logo


Snapchat: Keliakianuoret

Jätski

Sähköposti: keliakianuoret a keliakialiitto.fi


Brunssilla Jyväskylässä syksyllä 2016
BrunssiJyväskylä-ryhmäkuva

Toimikunta Keliakianuorten pisteellä Gluteeniton elämä -messuilla 2016
toimikuntamessuilla