Keliakianuorten tuotteet

Keliakianuorten tuotteet

Keliakianuorilla on nyt oma kangasmerkki. Merkki luonnollisesti kuvastaa asennoitumistamme vehnään ja myös muihin ylipäätään raja-arvosuositusmäärän ylittäviin gluteenia sisältäviin viljoihin. Nyt voit saada kyseisen merkin omaksi tai halutessasi muuten vain tukea keliakianuoria/kannattaa tervettä gluteenittomuutta, ja kiinnittää merkin vaikkapa haalariisi tai muuhun vaatteeseen, kauppakassiin tms. Merkin hinta postitus- ym. kuluineen 4 euroa. Merkin halkaisija 80mm.

Haalari/kangasmerkki

Design: Elina Rouru

Keliakianuoret on nyt saanut haalari/kangasmerkin lisäksi oman logollisen kangaskassin! Nyt on mahtava tilaisuus saada uusi hieno keskusteluakin herättävä laukku kauppaan tai mihin tahansa muihin menemisiin! Ekologinen, ja valoisa valinta etenkin näin keväällä ja kesällä :)

Laukun saat omaksesi 5,5e hintaan, josta noin 20 % määräytyy postikuluista lähetyksen painon mukaan, ja voit siis toki tilata vaikka 3kpl/10e. Laukun (sekä kangasmerkkejä) voi saada toki omaksi ilman postituskulujakin esimerkiksi osallistumalla tapahtumiin jolloin toimituskin nopeampaa ;)

Logolaukku

Kassin ja haalarimerkin voit tilata itsellesi kätevästi osoitteesta: keliakianuoret a keliakialiitto.fi